Uluslararası Bakalorya (IB) Kabul Sınavı Ön Kayıt İşlemleri...

2024–2025 Eğitim – Öğretim yılında 10. sınıfa başlayacak olan ve iki yıl boyunca SSAL IB Diploma Programı'nda yer almak isteyen değerli öğrenciler ve velileri,
IB Diploma Programı kabul sınavı başvuruları 21 Nisan – 2 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

IB DP öğrenci seçme yazılı sınavı 8 Mayıs 2024 Çarşamba, sözlü sınav ise 9 Mayıs 2024 Perşembe günü yapılacaktır.

Yazılı sınavda;
- İngilizce,

- Matematik,

- Türk Dili ve Edebiyatı derslerinden sorular olacaktır.

Sözlü sınavda ise sizden Türk Dili ve Edebiyatı ve İngilizce temelli sorulara cevap vermeniz istenecektir.

Programa kayıt hakkı kazanan adayların listesi 13–17 Mayıs 2024 tarihleri arasında web sitemiz üzerinden ilan edilecektir.

Programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Haziran ayı içinde daha sonra duyurulacak tarihler arasında gerçekleştirilecektir.

Sınavlara katılabilmek için dijital ön başvuru formunu 2 Mayıs 2024 mesai saati bitimine kadar doldurmanız gerekmektedir. Sonrasında 48 saat içinde eposta adresinize onay bildirimi gelecektir.

SSAL Uluslararası Bakalorya Diploma Programı (IBDP) hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

05-05-2023

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 08:48 - Görüntülenme: 423