T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

IB MİSYONU / MISSION

 

ULUSLARARASI BAKALORYA PROGRAMI MİSYONU

 

Uluslararası Bakalorya Organizasyonu kültürlerarası anlayış ve saygıya dayalı daha barışçıl ve iyi bir dünya oluşmasına yardımcı olan duyarlı, bilgili ve araştıran-sorgulayan bireyler yetiştirmeyi hedefler.

 

Uluslararası Bakalorya Organizasyonu bu hedefe ulaşmak için adil değerlendirme ve uluslararası eğitimi geliştirme amacıyla zorlayıcı programlar oluşturmak üzere okullar, hükümetler ve uluslararası organizasyonlarla çalışır.

 

Bu programlar dünyadaki tüm öğrencileri, kendilerinden farklı insanların da doğru düşüncelere sahip olabileceğinin farkında olan, etkin, duyarlı ve hayat boyu öğrenen bireyler haline getirmek için teşvik eder.

 


IB MISSION STATEMENT

 

The International Baccalaureate aims to develop inquiring, knowledgeable and caring young people who help to create a better and more peaceful world through intercultural understanding and respect.

 

To this end the organization works with schools, governments and international organizations to develop challenging programmes of international education and rigorous assessment.

 

These programmes encourage students across the world to become active, compassionate and lifelong learners who understand that other people, with their differences, can also be right.

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.06.2020 - Güncelleme: 09.07.2020 17:20 - Görüntülenme: 1088
  Beğen | 0  kişi beğendi