Ock

" Ayrımcılığı Çeken Bilir" temalı Sabancı Vakfı kısa film yarışması ödül töreni 16 Ocak 2019 Çarşamba günü 19.00-21.00 saatleri arasında  Okul müdürümüz Talat GÜNDAY öğretmenlerimiz Nurhan ÇELİk ve Sabit DOĞAN katıldığı törende Sabancı Center´de yapıldı.

Sabancı holding müteveli heyeti başkanı Sayın Güler Sabancı´nın ´toplumsal sorunlara dair farkındalığı artırmak için düzenlenen yarışmanın´ açılış konuşmasından sonra, ödüller sahiplerine törenle verildi.

Ock

Öğretmenlerimizle Geleneksel Kantin kahvaltımız...

Ock

Beşiktaş ilçesi resmi-özel ve temel lise öğrenci meclis başkanları toplantısı Robert Kolej ev sahipliğinde yapıldı.

Beşiktaş Kaymakamı Önder BAKAN, İlçe MEM Nesrin KAKIRMAN, Şube Müdürü Sedat IŞIK, Okul müdürümüz ve 35. Eğitin Bölgesi Koordinatör Müdürü Talat GÜNDAY ve Okul ÖĞRENCİ MECLİS Başkanımız Sinan ÖZKAN katıldığı toplantıda, meclis başkanları geliştirdikleri projeler ve çalışmaları hakkında paylaşımlarda bulundular.

Toplantı bitiminde Deniz Müzesi ziyaret edildi.