Okul Müdürümüz Sn. Yücel ÇİLİNGİR Okul Müdür Yardımcılarımız Sn. Özgün ÖZKÖK ve Sn. Ali TAŞCI ile Değerli Öğretmenlerimizin Ramazan Bayramını Kutladılar

Okul Müdürümüz Sn. Yücel ÇİLİNGİR, okul müdür yardımcılarımız Sn. Özgün ÖZKÖK ve Sn. Ali TAŞCI ile birlikte değerli öğretmenlerimiz Ramazan Bayramını kutladılar.

Bayramların sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, mutlulukların paylaşıldığı, dargınların barıştığı kısacası millî ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı günler olduğuna dikkat çeken Okul Müdürümüz Sn. Yücel ÇİLİNGİR, üzüntülerin yerini sevinçlerin almasını, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha çok canlanmasını, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesini dileyerek tüm öğretmenlerimizin aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

08-04-2024

Yayın: 08.04.2024 - Güncelleme: 08.04.2024 12:28 - Görüntülenme: 60