Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü öğrencilerimiz ve okul aile birliğinin de katkılarıyla coşkuyla kutlandı.

Kas

Felsefe öğretmenimiz Mine UZ´un babası Mehmet Zeki UZ vefat etmiştir.Cenazesi 26 Kasım 2017 Pazar günü Üsküdar Şakrin camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Karacaahmet mezarlığında defnedilmiştir. Merhuma Allah´tan rahmet öğretmenimize başsağlığı dileriz.

Kas

Rehberlik servisinin düzenlemiş olduğu 11.sınıflara yönelik Klinik Psikolog Banu Derice tarafından Zaman Yönetimi Ve Sınav Kaygısı sunumu yapıldı.

Kas

İlçe öğrenci meclis başkanlığı seçimlerine katılan okul meclis başkanımız Ömer Faruk Aşkın oy kullandı

Kas

2017 Eğitim Teknolojileri Zirvesi 17 - 18 Kasımda Ankara´da yapılacaktır.

Kas

"Öğrencilerime ve öğretmenlerime kolaylıklar dilerim"

Okul Müdürü Talat GÜNDAY

Kas

Web sitesi içerikleri İçin "Beğen" özelliği eklenmiştir.Web sitesi içerikleri için sağ alt köşede bulunan Beğen butonu ile beğenilerinizi tıklayabilirsiniz.

Kas

Etkileşimli Tahta ile ilgili arıza takipleri, garanti ve cezaların uygulanması amacıyla arızalar 444 7 555 Nolu Fatih Projesi Çağrı Merkezi aranarak çağrı kaydı oluşturulmalıdır. Aşağıda muhtemel sorunlar ve çözüm yöntemleri verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Ebediyete İntikalinin 79´uncu Yıl Dönümünde Özlem,Sevgi,Saygı ve Rahmetle Andık

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma ve Atatürk Haftası dolayısıyla panolarımız hazırlandı.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşkkür ederiz.

Kas

Gençlerle Başbaşa programı çerçevesinde Beşiktaş ilçe MEM Sn.Dr. Önder ARPACI ile makamında birlikteydik.