Ara

İşaret Dili Topluluğumuz yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8 Temmuz 2017´de Barselona´da düzenlenen Halk Oyunları Festivali´ne katılmıştı . En iyi ve en farklı takım seçilen Beşiktaş Belediyesi Oyun Gençlik Spor Kulübü ile  birlikte katıldıkları festivalde, işaret diliyle  Türkçe veİspanyolca şarkılar söyleyerek sosyal bir projeye imza atarak bir ilki de gerçekleştirmişti. Festival komitesince, festivalin görüntüleri youtube kanalında yayınlandı. İşaret dili grubumuzun gösterisini 0.45-1.10. saniyeler arasında izleyebilirsiniz.

Ara

Sabancı Vakfı Eğitimde Yeni Yaklaşımlar : Merak Et, Hayal Et, Keşfet 2017 Filantropi Seminerine okul müdürümüz Talat Günday,rehber öğretmenimiz Talip Tarhan ve tarih öğretmenimiz Yeşim Özmen katıldı.

Sabancı Vakfının Projesi Toplumsal Cinsiyet konulu video gösterimi

11.sınıf öğrencilerine ve sınıf öğretmenlerine rehberlik saatinde ,rehber öğretmen Reyhan Eskiçırak tarafından yapılmıştır.

Ara

ÖSYM bu gün 2018 TYT sınavı için örnek soru kitapçığı yayınladı.

Yayınlanan kitapçık birebir sınav formatında hazırlanmış.Yayınlanan örnek soru sayıları,Türkçe:40,Matematik:40,Fen Bilimleri:20,Sosyal Bilimler:25

Yayınlanan örnek kitapçıkta her dersin alanında kaç soru yer aldığı ayrıntılı bir şekilde belirtilmiş.

Felsefe Olimpiyat yarışmasına katılan öğrencimiz

12/D Muzaffer DUMAN

Ara

Öğrencilerimizin, edebiyatı öğretmenimiz Önder Çağlar rehberliğinde Sözlük Özgürlüktür Projesi kapsamında hazırlamış olduğu çalışmalar...

Ara

9. sinif ogrencilerine engelllilere farkindalik ile ilgili  Taha Bozkurt tarafiindan sunum yapilmistir

Ara

SABANCI VAKFI 2017 Filantropi Semineri etkinliğine davet edilen okulumuzan katılmcı olarak Okul Md Talat GÜNDAY rehber öğretmenlerimiz Reyhan ESKİÇIRAK, Talip TARHAN ve Tarih öğretmenimiz Yeşim ÖZMEN katılacaktır.

Ara

24 Kasım öğretmenler günü  yaptıkları başarılı çalışmalarıyla   beğeni toplayan öğrencilerimiz 9C Sıla ÖZDEMİR ve 9D Beyza ÇOLAKOĞULLARI´nı okul müdürümüz Talat GÜNDAY makamına davet ederek teşekkür etti.

Ara

Sabahattin Ali´nin "Kuyucaklı Yusuf" adlı eserini güzel sorularla irdelediler, yorumladılar. 10 C ve 11 F sınıfı öğrencileri  izleyici olarak katıldıkları panele sorularıyla renk kattılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Tarih Kulübünin düzenlemiş olduğu ,Levent Sepici  sunumunda anadoluda keşfedilen dünyanın ilk mabedi Göbeklitepe Semineri düzenlendi.

Kas