En büyük engel sevgisizliktir. Hayatı paylaşmak için engel yok!

Kas

31. Dönem Öğrencilerimizin Rozet Takma Töreni Beşiktaş Kaymakamı Sayın Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ersan Öksüz, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Esra Yenidünya, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Sayın Nevgül Bilsel Safkan'ın katılımıyla gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve dönem öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sabancı ailesine hoş geldiniz. Sabancılı olmak ayrıcalıktır!

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Okulumuz öğrencileri Yeditepe Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ederek bölüm hakkında bilgi almışlardır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak adına düzenlenen tören değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

Okulumuzun düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni Beşiktaş Meydanında çoşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

Bugün(15.10.2021) okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden bir grup  İTÜ Uzay ve Uçak Müdendisliği bünyesinde bulunan Hava Uzay Sistemleri Laboratuvarı'nı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ekm

Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi hocası Sayın Nur Mustafaoğlu okulumuz 11/D sınıfı öğrencilerine iki biyoloji dersi anlattı.

Sabancı üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi hocası Prof. Dr. Ünal Ertan okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerine iki fizik dersi anlattı.

Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda afet ve acil durum alanında farkındalık arttırmak adına 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında tatbikat gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Mehmet Hilmi EREN okulumuz psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisinin daveti üzerine okulumuza gelerek üstün yetenekli öğrenciler için BEP ile ilgili öğretmenlere bilgilendirici bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Ekm

Okul pdr servisinin düzenlemiş olduğu ve pandemi koşulları dikkate alınarak 9. sınıf öğrencilerine lösevden yetkili kişi okulumuza gelerek kanser hastalığı ile ilgili seminer düzenledi.

Ekm

Sabancı Vakfının desteklediği "Okul İklimini Geliştirme ve Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme Projesini"nin yeni dönem hazırlıkları GüzelGünler Klinik ekibinden Dr. Yankı YAZGAN, Psk Çağla FIRAT, SSAL okul idaresi ve psikolojik danışmanlık servisi tarafından tamamlanarak saha çalışmaları için başlangıç yapıldı.

Eyl

Okulumuzdaki kulüplerin tanıtımı  öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla çoşkulu bir şekilde gerçekleşti. Tüm kulüplerimize iyi çalışmalar dileriz.

Eyl

Yankı YAZGAN'ın öğretmenlerimize yönelik psikolojik sağlamlık ile ilgili sunumu.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Yankı YAZGAN ve ekibi ile birlikte yapacağımız çalışmaların planlamasını yapmak için bir araya gelerek görüşmeler yapıldı.