May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında "Spor Şenlikleri ve Resim Sergisi" Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Özcan Türkoğlu, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın İbrahim Aybek ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Onur Zengin'in katılımıyla gerçekleşmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı "Gençlik Haftası Etkinlikleri" kapsamında okulumuz bahçesinde müzik şöleni ve halk oyunları gösterisi gerçekleşmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

MUNSA'22, seçkin katılımcıların büyük beğenisini toplayarak resmi olarak sona erdi. Muhteşem akademik ekibimize, organizasyon ekibimize, danışmanlarımıza, sponsorlarımıza, katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Bu bir son değil! MUNSA'23 için yeni bir başlangıç!!! Sınırları aş, ufkunu genişlet!!!

MUNSA'22 has officially ended with great appreciation of the delicate participants. We would like to thank our amazing academic team, organization team, advisors, sponsors, participants. It is not an end but a new beginning of MUNSA'23!!! Exceed the limits, broaden the horizon!!!

May

13-15 Mayıs tarihinde yer alacak Mun konferansımız MUNSA'22 akıllardan çıkmayacak bir açılışla Boğaziçi Üniversitesinde başladı. Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Sayın Emre Erol iklim krizi temalı konuşmasıyla delegeleri komitelerine hazırlamış oldu. Protokol konuşmaları sırasında Sabancı Vakfı Program Koordinatörü Özen Pulat Canpolat'ı dinledik. Müdürümüz Sedat Işık ve danışman öğretmenimiz Arzu Uysal Baloğlu'nun açılış konuşmaları ve konferans genel sekreteri 11. Sınıf öğrencimiz Alp Demir'in tokmağı vurmasının ardından delegeler komitelerindeki ilk gün çalışmalarına başladılar.

May

Boğaziçi Üniversitesi'nde üç gün sürecek olan MUN Konferansımız Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Sayın Pr. Dr. Mehmet Naci ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın İbrahim Aybek'in protokol konuşmalarıyla sabah başlamıştır.

May

12 Mayıs 2022 Perşembe günü Boğaziçi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile yaptığımız işbirliğinin bir sonucu olarak, 2021-2022 akademik yılının okul deneyimi/staj sürecinin değerlendirilmesini yapmak üzere düzenlenen panele İnglizce Zümre Başkanımız Ayşe Şule Kılınç  panelist olarak katılmıştır.  Değerli katılımcılarla bir araya gelip Türkiye'de ilk kez uygulanmış bu proje çalışmasına (ingilizce Öğretmenliği Mentörlük Eğitimi) katkıda bulunmaktan dolayı SSAL olarak mutluluk duyduk.

May

Boğaziçi Üniversitesi  Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ile yürüttüğümüz   "Gönüllü Öğretmenlik" projemizin sertifika törenini BÜ Uçaksavar Kampüsünde gerçekleştirdik. Prof. Dr. Sumru Akcan'a, Araş. Göv. Gizem Mutlu'ya ve Stajer öğretmenlerimize teşekkür sertifikalarını okulumuz adına Zümre Başkanımız A. Şule Kılınç vermiştir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleşecek olan Gençlik Haftası Etkinliklerimiz.

May

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında, MEB ve TSE işbirliğinde hazırlanmış olan "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

May

Italya, Sicilya'da bulunan Istituto Superiore "Majorana-Arcoleo" - Caltagirone (Catania) lisesinden misafir öğretmenlerimiz Patrizia Liliana De Grandi, Antonino Visaloco, Okul müdürü Giuseppe Turrisi, 10 öğrenciyle okulumuzu ziyaret ettiler. İki okul arasında kardeş okul protokolü imzalandı. Kültürlerarası etkileşimi güçlendirecek projeler ve değişim programları yapılmasına karar verildi.

Our guest teachers, Patrizia Liliana De Grandi and Antonino Visaloco and the school principal Mr. Giuseppe Turrisi from "Istituto Superiore "Majorana-Arcoleo" Caltagirone " Sicily, Italy visited our school. A school partnership agreement was signed between the two schools to strengthen intercultural relations and to run student-teacher exchange programmes

May

Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu tarafından 2021-2022 sezonunda sahneye konan "Gökyüzüne Bir Merdiven" oyunu bu akşam seyirciyle buluşmuştur. Danışman öğretmenimiz Duygu Hanım'a, öğrencilerimizi çalıştıran Begüm Hanım'a, desteklerinden dolayı Natuk Birkan Halk Eğitim Müdürü Hatice Orhan Hanım'a, heyecanımıza ortak olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

e Twinning kulübümüzün yürüttüğü Bravehearts Among Us/Aramızdaki CesurYürekliler projemizi başarıyla tamamladık. Öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi. Öğrencilerimize ve kulüp rehber öğretmenimiz Sergül PETEK 'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Herkese merhaba! Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nin robotik kulübü Loth Robotics olarak Metro İstanbul'un destekleriyle 11 Haziran'da gerçekleştireceğimiz Metro İstanbul Raylı Sistem Araçları Yarışması'nı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri etkinliğimizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Tarih: 11 Haziran 2022

Yarışma Alanı: Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Son Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2022 - 23.59

1.lik Ödülü: Ender Pro 3 3D Yazıcı

Başvurular için raylisistem.lothrobotics.com/basvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Metro İstanbul Raylı Sistem Araçları Yarışması'nda görüşmek üzere!

May

9. sınıf öğrencilerimiz ders öğretmenleri ve rehberlik servisi ile birlikte Sabancı Üniversitesi'ni ziyaret etmiştir.

May

11. sınıf öğrencilerimiz ders öğretmenleri ve rehberlik servisi ile birlikte 07.05.2022 tarhinde Koç Üniversitesi'ni ziyaret etmiştir.