Şbt

11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Türkiye Geneli TYT Denemesi olmuştur.

Şbt

38 okulun katılımıyla gerçekleşen İstanbul Okullar Arası Oryantiring İl Birinciliği Yarışması 23 Şubat Çarşamba günü Kağıthane Hasbahçe mesire alanında tamamlanmıştır.

Bu yarışmada okulumuz oryantiring takımları;

Genç Erkekler B kategorisinde Birinci,

Genç Kızlar B Kategorisi'nde Birinci,

Genç Erkekler A Kategorisi'nde İkinici, Genç Kızlar A Kategorisi'nde Birinci olmuştur. Bu sonuçlarla tüm sporcularımız bölge şampiyonasında ilimizi temsil hakkı kazanmıştır. Ayrıca bireysel tasnifte Genç Kızlar B Kategorisi'nde Deniz Biçer Birinci ve Defne Uluçay Dördüncü olmuştur. Genç Kızlar A Kategorisi'nde ise Hatice Dila Yazıcı İkinci olmuştur.

Emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz Onur Kurulu'nun kampanyası olan Sakıp Sabancı Hatıra Ormanı'nın fidan dikimi öğrencilerimiz eşliğinde gerçekleştirildi. Bu bağış kampanyasına destek olan değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ve sevgili arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okul İklimini Geliştirme ve Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme Projesi kapsamında Dr. Yankı Yazgan, Güzel Günler Klinik ekibi ve öğretmenlerimizin katılımıyla çekirdek grubu öğretmen toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Uluslararası bir okul olmanın yanı sıra son üç dönemdir sürdürmekte olduğumuz yabancı dil ölçme değerlendirme sistemlerinden biri olan TOEFL YSS Community Ambassador Programı'na TOEFL testlerini kurumsal olarak okulumuzda uygulayarak dahil olduk. Bu bağlamda öğrencilerimizin uluslararası düzeyde İngilizce becerilerini ölçebilen nadir okullardan biri haline geldik.

Ock

10-16 Ocak Enerji Verimliliği Haftası olduğu ve her bireyin kendi imkanları doğrultusunda üstüne düşenleri yaparak ülkemizin enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi, sınıflarımızda tasarrufun önemi ve faydaları ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.

En büyük engel sevgisizliktir. Hayatı paylaşmak için engel yok!

Kas

31. Dönem Öğrencilerimizin Rozet Takma Töreni Beşiktaş Kaymakamı Sayın Önder Bakan, Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ersan Öksüz, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Esra Yenidünya, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Sayın Nevgül Bilsel Safkan'ın katılımıyla gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve dönem öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sabancı ailesine hoş geldiniz. Sabancılı olmak ayrıcalıktır!

Kas

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Okulumuz öğrencileri Yeditepe Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ederek bölüm hakkında bilgi almışlardır.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak adına düzenlenen tören değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ekm

Okulumuzun düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni Beşiktaş Meydanında çoşkuyla kutlanmıştır.

Ekm

Bugün(15.10.2021) okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden bir grup  İTÜ Uzay ve Uçak Müdendisliği bünyesinde bulunan Hava Uzay Sistemleri Laboratuvarı'nı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ekm

Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi hocası Sayın Nur Mustafaoğlu okulumuz 11/D sınıfı öğrencilerine iki biyoloji dersi anlattı.

Sabancı üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi hocası Prof. Dr. Ünal Ertan okulumuz 11/A sınıfı öğrencilerine iki fizik dersi anlattı.

Hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda afet ve acil durum alanında farkındalık arttırmak adına 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında tatbikat gerçekleştirilmiştir.