SSAL Şiir Grubu; “Güzden Kalan Zemheriye Varan Sesler” Başlıklı Şiir Okuma ve Canlandırma Etkinliği Gerçekleştirdi

SSAL şiir grubu; “Güzden Kalan Zemheriye Varan Sesler” başlığı altında şiirlerle güzü, kışı uğurladı ve bahara merhaba dedi. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Burcu Baysal’ın kurguladığı ve danışmanlığını yaptığı programda, ailesinden uzak bir şehirde yaşayan bir öğrencinin hayal dünyasında buluşturduğu şiirler; farklı karakterlerle ruh buldu.

Keyifle izlenen bu programda emeği geçen öğretmenimiz Burcu Baysal’ı ve Şiir Grubu öğrencilerimiz; Ezgi Atasoy, Hiranur Yüncü, Asude Tamam, Öykü Kılıçgün, Beyzanur Korkmazgil, Beyzanur Çiftçi, Çağla Yaman, Ayçe İdil Büyükbayrak, Melis Kurtar, Mahmut Ege Unutkanlar, Ege Karcıgil, Efe Aslan, Kağan Zengin, Mert Taşçı, Süleyman Kayra Sağırlı, İbrahim Bayhan, İsmail Efe Durdu, Elif Sude Çırak ve Furkan Topçu'yu tebrik ederiz.

15-03-202415-03-202415-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 09:57 - Görüntülenme: 38