İlk Günümüzde Altın Madalya!!!-Beraber Öğreniyoruz!!!

Hindistanın başkenti Yeni Delhi'de bulunan St.Mark's Senior Secondary Public School'un daveti üzerine 5 gün sürecek olan "Together We Learn" adlı uluslararası bir etkinliğe 14 öğrencimiz ile katılacağız. Etkinliğin amacı BM tarafından düzenlenen ve geleceğin yetişkinlerinin günümüz ve gelecekteki olası sorunlar hakkında bilinçlenmesi yoluyla bu sorunların çözülmesi yolunda atacakları her adımda bu tecrübeleri hatırlamalarını sağlamaktır. Etkinlik 18-22 Nisan 2022 arasında online olarak düzenlenecektir. Katılımcı ülkeler Hindistan, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Endonezya, Pakistan, Moldova, Rusya, Singapur ve Romanya'dır.

İlk günümüzde katıldığımız "World Heritage Day Quiz" Dünya Mirası Günü bilgi yarışmasını 1.likle tamamlayarak altın madalya almaya hak kazandık. Okulumuzu ve ülkemizi uluslarası bu eğitim platformunda temsil eden IB DP öğrencilerimiz Emre Akın ALBAYRAK, Deniz GÜNAY, Selin KARATAŞ, Tuna GÜNGÖR (11.sınıf) tebrik ediyoruz. Danışmanlığından dolayı İngilizce zümre başkanımız Ayşe Şule Kılınç'a teşekkür ederiz. Diğer etkinliklerde de aktif olacak arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Gold Medal On Our First Day!!!-Together We Learn!!!

At the invitation of St.Mark's Senior Secondary Public School in New Delhi, the capital of India, we will attend an international event called "Together We Learn", which will last for 5 days, with 14 students. The aim of the event, organized by the UN, is to make the adults of the future remember these experiences in every step they will take towards solving these problems by raising awareness about the current and possible problems in the future. The event will be held online between 18-22 April 2022. Participating countries are India, Turkey, Czech Republic, Indonesia, Pakistan, Moldova, Russia, Singapore, and Romania.

We were entitled to receive a gold medal by completing the "World Heritage Day Quiz", which we participated in on our first day, with 1st place. We congratulate our IB DP students Emre Akın ALBAYRAK, Deniz GÜNAY, Selin KARATAŞ, Tuna GÜNGÖR (11th grade) who represent our school and our country on this international education platform. We would like to thank Ayşe Şule Kılınç, our Head of English Department, for her consultancy. We wish success to our friends who will be active in other events.

19-04-202219-04-2022

Yayın: 19.04.2022 - Güncelleme: 19.04.2022 14:01 - Görüntülenme: 175