Rehberlik

Mrt

SSAL Mezunlar Derneği'nin 4.sünü düzenlediği kariyer günü etkinliğiyle mezun öğrencilerimiz bu sene de öğrencilerimizle buluştu. SSAL Mezunlar Derneği'ne etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederiz. Konuşmacı mezunlarımıza deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

Okul İklimini Geliştirme ve Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme Projesi kapsamında kurulan veli kitap kulübümüz ilk buluşmasını gerçekleştirdi. "Ergenlik: Bir ilişki bağlanması" isimli kitap okunarak Aile Terapisti Uzm. Psk. Dan. Şükran Başarır'la birlikte tartışıldı.

Şbt

Rehberlik çalışmaları dahilinde 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak ApplyBAU burs koşulları hakkında bilgi verilmiştir.

Şbt

Okul İklimini Geliştirme ve Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme Projesi kapsamında Uzman Psikolojik Danışman Şükran İlimsever Başarır okulumuz hazırlık sınıfı velileriyle "Evde ve okulda dengeler değişirken Lise Velisi olmak" konulu webinarla buluşmuştur.

Şbt

Okul İklimini Geliştirme ve Sosyal Duygusal Gelişimi Destekleme Projesi kapsamında hazırlık sınıfı öğretmenlerimize yönelik olarak Doç.Dr Funda Gümüştaş ve Dr. Onur Tuğçe Poyraz tarafından webinar düzenlenmiştir.

Ara

9. sınıf öğrencilerimize bağımlılık ile ilgili sunum yapılmıştır.

Ara

12. Sınıf öğrencilerimiz mesleki rehberlik kapsamında İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret ederek bölüm hakkında bilgi almış ve ameliyathane ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ara

İstanbul Sanayi odası vakfı müdür yardımcısı Ergül GÖKDEMİR' in desteği ile birlikte Yılmazlar Redüktör Fabrikasına 9-B sınıfı öğrencileri mesleki rehberlik kapsamında geziye gidilmiştir. Fabrikada Makine/Endüstri/Mekatronik/ çevre mühendisleri tarafından öğrenciler bilgilendirilmiştir.

Ara

Hazırlık sınıflarımıza "Siber Zorbalık ve Oyun Bağımlılığı" ile ilgili İstinye üniversitesi adli Psikolog Dr. Ezgi Yıldırım ÖZCAN tarafından seminer gerçekleştirilmiştir.

Ara

Yıldız Cüceloğlu tarafından velilerimize çocuklarının meslek seçiminde anne babaların rolü konulu seminer gercekleştirilmiştir.

Kas

Pınar KOHEN tarafından hazırlık sınıfı öğrencilerine akran zorbalığı ve şiddet konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Kas

İnternet ve Teknoloji bağımlılığı ile ilgili velilerimize Pınar KOHEN tarafından sunum yapıldı.

Ekm

Okul iklimi çalışmaları doğrultusunda 12. sınıf öğrencilerine sınav kaygısı ile ilgili etkinlik yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz 9/A Sınıfı öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesinin amfisinde matematik dersi işlediler.

Ekm

Bugün okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden bir grup  İTÜ Uzay ve Uçak Müdendisliği bünyesinde bulunan Hava Uzay Sistemleri Laboratuvarı'nı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.