eTwinning

May

In 2021-2022, as eTwinning club we continue our projects with our teacher Ayşe Şule Kılınç. Together with our 8 partners from various countries, we started "Health The World" project. Our project team has 14 willing students from various levels, with parental permissions. This year, we hope to have a good time with the meetings, competitions and events we will organize with our partners.

2021-2022'de eTwinning kulübü olarak projelerimize hocamız Ayşe Şule Kılınç ile devam ediyoruz. Çeşitli ülkelerden 8 ortağımızla birlikte "Health The World" projesini başlattık. Proje ekibimizde çeşitli seviyelerden veli izinli 14 istekli öğrenci bulunmaktadır. Bu yıl partnerlerimizle birlikte düzenleyeceğimiz toplantı, yarışma ve etkinliklerle güzel vakit geçirmeyi diliyoruz.

Bağlantı linki için lütfen; TIKLAYINIZ

Mrt

TR: "Be a Responsible Digital Citizen", "We Choose Happiness", "Up2Us" ve "Let's Compare Our Electricity Bills" adlı projelerimizdeki öğretmen tanışma toplantılarını gerçekleştirdik.

ENG: We have met with our partners from the projects "Be a Responsible Digital Citizen", "We Choose Happiness", "Up2Us" and "Let's Compare Our Electricity Bills".

Mrt

TR: eTwinning ve Avrupa Birliği Projeleri Kulüp Öğrencilerimizle Hazırlık Toplantıları

ENG: Preparation Meetings with our eTwinning and European Union Projects Clubs students