T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Finaldeyiz!!!

19-04-201919-04-2019İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "İstanbul'u okuyorum." Projesi kapsamında "İstanbulmaca Bilgi, Kültür ve Beceri Yarışması" düzenlenmiştir.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Önder Çağlar'ın danışmanlığında okulumuz öğrencilerinden Yusuf Emre ŞAHİN, Yağmur CÜCE, Alperen Haydar MASTAR ve Furkan   Özgür TURAY isimli öğrencilerimiz, yarışmanın ilk etabını "ilçe birincisi" olarak tamamlayıp il genelinde yapılacak olan 2.etabına  katılmaya hak kazandınlar.

Yarışmanın 2.etabına "YILDIZ" takım adıyla katılan öğrencilerimiz, yarışma kurulunun verdiği yönergelerle İstanbul 'un tarihi mekanlarındaki görevlerini başarılı faaliyetlerle tamamlayıp FİNALE yükseldiler.

Yarışma süresi içinde  ortalama 20 km yürüyerek bir kaşif ruhuyla İstanbul 'un sur içi tarihi yarımadasındaki mekanlarına, şehrimizin kimliğine, adeta bir yolculuk yaptılar. Böylece hem İstanbul'u yeniden keşfettiler hem de çok eğlenceli anlar yaşayarak deyim yerindeyse okudular.

Yarışmanın sonunda ise İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Levent Özil, İl MEM' in  İstanbul Salonu' unda yarışmaya katılan bütün öğrencilere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Ardından  finale kalan öğrencilere ve danışman öğretmenlerine "katılım belgesi" verildi.

Yarışmada okulumuzu başarıyla temsil etmiş öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

"Beşiktaş'ın YILDIZI Türkiye'nin gururu." SSAL

19-04-201919-04-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.04.2019 - Güncelleme: 02.09.2020 21:58 - Görüntülenme: 480
  Beğen | 3  kişi beğendi