Bosna Hersek'in 20 yıllık IB Okulu Druga Gimnazya Sarajevo Lisesi Müdürünün Okulumuza Ziyareti

Bosna Hersek'in 20 yıllık IB okulu olan Druga Gimnazya Sarajevo Lisesi Müdürü Sayın Dr. Seid Alibegovic bugün (29.0.2022) okulumuza bir tanışma ziyaretinde bulundu. IB Diploma programında yer alan 11E ve 11F sınıfı öğrencilerimiz ile tanıştı ve program hakkında Koordinatörümüz Murat Çetin'den ve İngilizce Bölüm Başkanımız Ayşe Şule Kılınç'tan bilgi aldı. IB derslerini ziyaret ettiğimiz Fizik öğretmenimiz Dr.Yasemin Doğan ve Matematik öğretmenimiz Hakan Budak derslerinde öğrencilerimizin akademik  planları hakkında bilgi verdi.Bilgisayar Öğretmeniz Berker Okan eşliğinde Robotics sınıfımız ve yapılan kulüp çalışmaları açıklandı. Kütüphane ziyaretimizde okulumuzun öğrencilerimize sunduğu fırsatlar açıklandı. Okul Müdürümüz Sedat Işık ile yapılan toplantıda okullarımızın yürüteceği IB DP projeleri hakkında görüş alışverişi yapıldı. Kardeş okul çalışmalarımızın ilk temeli böylece atılmış oldu. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür eder en iyi projelerde bir araya gelmemizi dileriz.

The Director of Druga Gimnazya Sarajevo High School, the 20-year IB school of Bosnia and Herzegovina, Dr. Seid Alibegovic paid an introductory visit to our school today (29.0.2022). He met our 11E and 11F class students in the IB Diploma program and received information about the program from our Coordinator Murat Çetin and our English Department Head Ayşe Şule Kılınç. Our Physics teacher Dr. Yasemin Doğan and our Mathematics teacher Hakan Budak, whom we visited in the IB classes, gave information about the academic plans of our students. Our Robotics class and the club activities were explained in company with our Computer Teacher Berker Okan. During our library visit, the opportunities offered by our school to our students were explained. At the meeting with our School Principal Sedat Işık, views were exchanged on the IB DP projects to be carried out by our schools. Thus, the first foundation of our sister school work was laid. We would like to thank him for his kind visit and wish us to come together in the best projects.

30-03-202230-03-202230-03-202230-03-202230-03-2022

Yayın: 30.03.2022 - Güncelleme: 30.03.2022 10:17 - Görüntülenme: 219