Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Uluslararası Bakalorya Programı’nın İlk Yayını "LAVINRAC" Çıktı!

Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Uluslararası Bakalorya Programı’nın ilk yayını "LAVINRAC" çıktı!

2021-2023 dönemi Uluslararası Bakalorya Programı 12/E sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı ve danışmanlığını anadil dersi öğretmeni Burcu BAYSAL ve IBDP koordinatörü Şenol SELÇUK’un yaptığı, basımı için okul müdürümüz Yücel ÇİLİNGİR’in ve müdür yardımcımız Özgün ÖZKÖK'ün destek verdiği dergimizin adı, kapağı ve içeriği; Bakhtin’e ait “karnavalesk” ve “diyoloji” kavramlarından hareketle oluşturulmuştur.

Her adımında öğrencilerimizin emeği olan "LAVINRAC" dergimizin devamını diliyor ve derginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

01-12-202301-12-2023

Yayın: 01.12.2023 - Güncelleme: 01.12.2023 11:44 - Görüntülenme: 67