9/B Sınıfı Öğrencilerimiz Biyoloji Öğretmenleri Sabit Doğan ile birlikte İstanbul Fuar Merkezi'nde Düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Fuarı'na Katıldı

Bizler Her gün aynı gökyüzüne bakan, aynı havayı soluyan, Aynı güneşle ısınan bu dünyanın çocuklarıyız.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü bir diğerimizi farketmemizi sağlayan önemli bir gün.

Okulumuz 9/B sınıfı öğrencileri Biyoloji Öğretmenleri Sabit Doğan ile birlikte İstanbul Fuar Merkezinde Düzenlenen ‘Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık fuarına katıldı.

Öğrencilerimiz, Engellilerin eğitime, bilgiye ve başarıya erişiminden ağır engelleri ortadan kaldırıp engelliyi giderici teknolojileri, sistemleri ve destekleyen sivil toplum kuruluşları ile iletişime geçip onlardan önemli bilgiler aldı.

Dünyanın her türlü engele rağmen yaşanmaya değer bir dünya olduğunun farkına bir kez daha vardı. Böyle verimli bir etkinliğin düzenlenmesinde büyük katkıları olan öğretmenimiz Sabit Doğan’a, Müdür Yardımcımız Sayın Özgün Özkök’e, velilerimize ve bu etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

01-12-202301-12-202301-12-202301-12-2023

Yayın: 01.12.2023 - Güncelleme: 01.12.2023 11:37 - Görüntülenme: 63