58. Kütüphane Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kısa Öykü Yarışması

58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize yönelik serbest konulu Kısa Öykü Yarışması düzenliyoruz!

Katılım Şartları

• Yarışma 58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenmektedir.

• Yarışmaya yalnızca Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi öğrencileri katılabilir.

• Ödüle serbest konulu bir öyküyle başvurulmalıdır.

• Öykü, Times new roman karakterinde 12 punto olacak şekilde 1,5 satır aralığında, iki yana yaslı biçimde yazılmalı ve en fazla 1500 sözcük uzunluğunda Word dosyası formatında gönderilmelidir.

• Başvurulan öykü öğrenci tarafından sakipsabancianadolukutuphane@gmail.com e-posta adresine, 31 Mart 2022 günü, saat 23.59'a kadar gönderilmelidir. Sonrasında gönderilen öyküler değerlendirmeye alınmayacaktır.

• Başvuru için gönderilen e-posta iki Word dosyasından oluşmalı ve ilk dosyada öğrencinin adı-soyadı, sınıfının adı, okul numarası ve e-posta bilgisi bulunmalıdır.

• Eser; özgünlük, kurgu, içerik/üslup ve dil bilgisi ölçütleri çerçevesinde değerlendirilecektir.

• Seçilen öykünün sahibine 250 TL değerinde Kitap Hediye Kartı verilecektir. Ayrıca seçilen öykü okulumuz Edebiyat Kurgu Gazetesi'nde yayımlanacaktır.

• Kazanan 8 Nisan 2022 tarihinde açıklanacaktır.

28-03-2022

Yayın: 28.03.2022 - Güncelleme: 28.03.2022 11:48 - Görüntülenme: 149