Rehberlik

Ekm

Okul Velilerimize okula dönüş konulu seminer Dr. Yankı YAZGAN tarafından verildi. Kıymetli bilgilerini bizlerle paylaşan Dr. Yankı YAZGAN'a teşekkür ederiz.

Eyl

Rehber öğretmenlerimiz tarafından okul öğretmenlerimize yönelik psikososyal eğitim semineri eğitim paketi verildi.

Tem

SSAL de okuyan ve okuyacak kız öğrencilerimizin ileride ki yaşamlarında aşağıda örneklendirilen kadın bilim insanları olarak karşımıza çıkması dileğiyle...

TIKLAYINIZ

Haz

GG klinik ile birlikte yılın değerlendirmesi yapılarak gelecek eğitim ve öğretim yılında yapılacak çalışmalarla ilgili görüşüldü.

Haz

May

1. Eğitim ve ruh sağlığı günleri etkinliğimiz 29.05.2021 tarihinde online platformda gerçekleştirilecektir.

May

Veli ve öğretmenlere yönelik webinar etkinliği yapılmıştır.

May

Okulumuzun tüm paydaşlarının sosyal duygusal gelişimini destekleyerek, odaklanma, planlama, zorluklarla başa çıkma becerilerini destekleyecek bir okul iklimi yaratmak için, Sabancı Vakfı tarafından da desteklenen "Okul İklimi" projemizin açılış toplantısını gerçekleştirdik.

Toplantımızda gerçekleştirdiğimiz ve proje yöneticisi Prof Dr. Yankı Yazgan ve Aile Eğitimcisi Psk. Nilüfer Taptık'ın konuşmacı olarak katıldığı  "Ergenlik Dönemi ve Geleceğe Hazırlık" konulu seminerimize velilerimiz yoğun ilgi gösterdi.