Değerli Velilerimiz,

Ortaöğretim kurumları tercih ve yerleştirme süreci 08.08.2022 tarihinde bitmiş olup okulumuza yerleşen öğrenci listemiz kesinleşmiştir.

E-okul sistemi üzerinden kesin kayıtları  yapılmış olan öğrenilerimizin bilgilerini güncellemek, kılık-kıyafet ve servis konularında yardımcı olmak üzere 15-19 Ağustos 2022 tarihlerinde size özel olarak belirlenen tarih ve saatte sizleri okulumuza davet ediyoruz.

Gerekli Belgeler;

1- Öğrencimizin T.C. kimlik kartı fotokopisi

2- 2 adet öğrenci vesikalık fotoğrafı

3- Öğrencimizin LGS sınav sonuç belgesi fotokopisi

4- Öğrencimizin anne-baba ayrı ise velayet belgesi

İstenilen Malzemeler

* 2 top A4 kağıdı

Haz

2024 Kasım dönemi IBDP seçme sınavı sonuçları belli oldu. Programa katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Lisemiz ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Yıldız Teknik Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Banu KARADAĞ ve Okul Müdürümüz Sedat IŞIK hazır bulundu.

BEŞİKTAŞ SAKIP SABANCI ANADOLU LİSESİ 2020 YKS BAŞARILARIMIZ

Ara