Ock

Bilim ve Teknik dergimiz okul içnde yayın hayatına başladı.Uzun ve başarılı bir yayın hayatı diler,emeği geçen fizik öğretmenimiz Mehmet Çelik ve öğrencilerimize teşekkür ederi.

Ock

Halk oyunları kulübümüz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Her çarşamba günü 12.20-13.00 saatleri arasında Cihan Hacıfazlıoğlu yönetiminde yoğun bir katılımla çok verimli bir şekilde çalışmaktadırlar.

Ock

Dilek,istek,görüşleriniz için Dilek & İstek Formumuzu kullanabilirsiniz.Okulumuz menüsünün altından ya da aşağıdaki linke tıklayarak erişebilirsiniz.

Ock

23-26 Aralık tarihinde düzenlenen Galatasaray Lisesi Mun konferansına kulüp öğrencilerimiz, Romanya,Yunanistan,Bangladeş gibi çeşitli ülkelerin delegeleri olarak katılmışlardır.