Scrabble Etkinliği

SCRABBLE (İNGİLİZCE)

Scrabble, zeka, mantık, sözcük dağarcığı, dikkat ve bellek gibi zihinsel yetenekler kullanılarak oynanır.

İngilizce Scrabble etkinliğimizin  temel hedefi, öğrencilerin İngilizce kelime bilgilerini keyifli bir ortamda sağlayarak arttırmaktır. Scrabble;

• Problem çözme ve fikir geliştirmede takım çalışması becerilerinin geliştirir.
• Öğrencilerin kelime hazinelerini yarışma ortamında aktif olarak kullanmalarını sağlar.
• Hızlı düşünme yeteneğinin geliştirir.
• Rakibin hamlesine cevap vererek ileriyi düşünme yeteneğinin geliştirir.
• Centilmenlik anlayışı içinde rakiplerine ve takım arkadaşlarına saygılı olma becerilerinin geliştirir.

İngilizce’ye ve tahta oyunlarına ilgisi olan öğrencilerle haftada en az bir kez toplanarak hem kazanımları gerçekleştirerek hem de eğlenerek etkinliğimizi yapmaktayız.

Amacımız; etkinliğimizi okulumuzda yaygınlaştırmak, okul turnuvası düzenlemek ve okullar arası turnuvalarda okulumuzu temsil etmektir.

15-01-201815-01-201815-01-201815-01-2018

Yayın: 15.01.2018 - Güncelleme: 15.01.2018 20:58 - Görüntülenme: 166