T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Sabancıtalks etkinliğini iş dünyasının başarılı isimlerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Okulumuz öğrencileri  Biyoloji Öğretmenimiz Sabit Doğan ve Murat Yargıcı rehberlğinde Sabancıtalks etkinliğini iş dünyasının başarılı isimlerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Okulumuz Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen SabancıTalks etkinliği farklı okullardan katılım sağlayan öğrencilere ilham verici konuşmalarla "İş ve İnovasyon" teması üzerinden muhteşem bir ortam sağladı. İşte günün konu başlıkları ve çok kıymetli konuşmacılarımız:

 

Osman Okyay ile Havacılık ve Savunma Sanayi: Sayın Osman Okyay, havacılık ve savunma sanayinin geleceğini ele aldı. Heyecan verici yenilikler ve teknolojik gelişmeler hakkında bilgiler paylaştı. Ve çok değerli hayat tavsiyelerinde bulundu.

 

Sadık Ayhan Saruhan ile Global İş Dünyasında Markalaşma: Sadık Ayhan Saruhan, markalaşmanın önemini ve global iş dünyasında başarılı bir marka olmanın stratejilerini anlattı. İş dünyasının vazgeçilmez bir parçası olan markalaşma konusu üzerine ilham verici bir sohbet gerçekleşti.

 

Mehmet Dolgan ile Gençler için Girişimcilik ve Kitlesel Fonlama: Girişimcilik ve kitlesel fonlama konularında uzman olan Mehmet Dolgan, gençlere ilham verdi ve başarılı bir girişimci olunması ve projelerin yatırımcılara açılması hakkında ipuçlarını paylaştı. İnovasyon ve pazarlamanın önemi üzerine keyifli bir söyleşi oldu.

 

Bu muhteşem etkinlikte değerli konuklarımız, kendi alanlarında birbirinden değerli bilgiler paylaştılar ve katılımcıları ilham dolu bir yolculuğa çıkardılar. Çok kıymetli konuşmacılarımıza ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

14-06-202314-06-202314-06-202314-06-202314-06-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.06.2023 - Güncelleme: 14.06.2023 16:55 - Görüntülenme: 413
  Beğen | 0  kişi beğendi