Özel Eğitim Öğrencileri ile Okulumuzdan Seçtiğimiz Gönüllü Öğrencileri Bir Araya Getiren Ortak Projeye Katıldık

Milli Eğitim Bakanlığı ve İstanbul Modern işbirliği ile yapılan Özel Eğitim Öğrencileri ile Okulumuzdan seçtiğimiz Gönüllü öğrencileri bir araya getiren ortak projeye katıldık. Okulumuzda seçilen 8 Öğrenci bu etkinliğe Öğretmenleri Sabit Doğan eşliğinde katılarak öğrencilerimiz Özel Eğitim konusunda farkındalıklarını artırıp akranlarına karşı empatilerini geliştirdi.

Katıldıkları seminer sonrası İstanbul Modern’in sergi salonlarını gezerek dünyaya bakışlarını sanatla güçlendirmiş oldular. Özel Eğitim Öğrencilerine destek vermeyi gönülden kabul edip özveri ile çalışan bu değerli gençlerimizi kutluyoruz.

18-03-202418-03-202418-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 09:45 - Görüntülenme: 24