OKUL TANITIM GÜNÜ

Okul tanıtım günlerimiz 4-5-6 Temmuz 2023 tarihlerinde;

1. oturum 10.30'da

2. oturum 13.00'de

okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Değerli Öğrencilerimiz, Uzun ve meşakkatli bir LGS sınavına hazırlık ve sınav giriş sürecini geride bıraktınız. Bu zorlu sürecin sonunda kazandığınız başarılardan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Bu süreçte sizlerin her daim yanında olan ailelerinizi ve kıymetli öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, şimdi sizler için sınav kadar önemli olan tercih dönemi başlıyor.

Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi olarak sizlerin geleceğinizdeki kariyer planlamanıza destek olmak, sizlerin gelişimine katkı sağlayarak hedeflediğiniz üniversitelere uğurlamak ve sizleri manevi değerlerle donanmış bir birey olarak yetiştirmek en büyük temennimizdir.

Bu vesile ile yapacağınız tercihlerin sizlere ve ailenize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yayın: 20.06.2023 - Güncelleme: 03.07.2023 08:27 - Görüntülenme: 5757