T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi

Okul Müdürü Yücel ÇİLİNGİR'in Mesajı...

             Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;

          Okul Müdürü olarak atandığım Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde 10.10.2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Türkiye'nin en değerli ve köklü eğitim kurumlarından biri olan okulumuzun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.

          “Geleceği tahmin eden değil, geleceğin yetiştiği kurum” vizyonu ile çağdaş, bilimsel ve evrensel değerlere dayalı, köklü kültüre sahip büyük bir kurumda eğitimci olarak görev almaktan gurur duyuyor ve bu çatının altında öğrencilerimizin başarılarını hep birlikte paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyorum.

          İnsanın en değerli varlık, sevgini en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilmez katkı olduğuna inanan ve güzelliklerin çocuklarımızı sevmekle başladığını bilen “Sakıp Sabancı” ailesinin tüm bireyleri olarak yeni eğitim öğretim yılına başlamaktan mutluluk duyuyoruz.

          İş ve gönül birliği içerisinde okulumuzu her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla,  paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Okulumuzu eğitim çalışmalarına yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açık kalacaktır.

          Bu duygu ve düşüncelerle vazifeme başlarken, görevi devraldığım, beraber çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğum, okulumuz müdürü iken Beşiktaş İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Sayın Sedat IŞIK başta olmak üzere, eğitime değer katan yönetici, öğretmen ve personelimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunar, geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize başarılar dilerim.

 

                                                                                                                      Yücel ÇİLİNGİR

                                                                                                                   Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 12:39 - Görüntülenme: 232
  Beğen | 20  kişi beğendi