Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı hizmetiçi eğitim planı yayımlandı.

Ara

2017 ÖSYS ile öğrenci alan lisans programlarının, kontenjan, yerleşen sayısı, taban puan ve taban başarı sırası bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Son 3 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı…

Ara

Sınav takvimini indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız

Ara

Okul web sitelerine haber ve duyuruları beğen özelliğinin yanısıra sosyal medya hesaplarınızdan paylaşım özelliği de eklendi.Açtığınız haber ya da duyurunun sol altında yer almaktadır. Tüm ziyaretçilerimize önemle duyurulur

Ara

Sınav Analizi ve Performans Değerlendirme Raporları oluşturmak için şağıdaki linkleri kullanarak programları indrebilirsiniz.

Kas

4 Aralık 2017 tarihinde başlayacak olan kurslara, 14-24 Kasım tarihleri arasında aşağıdaki linke tıklayarak başvurabilirsiniz.